Då var det dags för ett sista inlägg!

Detta blir mitt sista inlägg här på min blogg på Skånskan. Det har varit riktigt roligt men det känns som det är dags att få ett slut. Tiden mellan inläggen blev längre och längre och det blev svårare och svårare att skriva något som betydde något för mig. Därför blir detta det sista inlägget! De senaste månaderna har jag provat lite mer traillöpning och måste säga att det är verkligen kul och Kullamannen som jag fick bryta efter 10 mil gav mig en riktig utmaning att klara av. Jämfört med en Ironman var Kullamannen mycket mycket mer brutal. Visserligen hade jag inte tränat så bra inför det men jag fick verkligen en blodad tand och 2018 får jag ett nytt försök att klara av det! Det blir triathlon på första halvan av året och sedan mer fokus på att klara av de 16 milen på Kullen!