Höst och ingen direkt triathlonträning.

Nej lite så har det varit efter min förra tävling på Tjörn. Jag har inte startat upp inför nästa säsong utan har mest koncentrerat mig på löpning inför Kullamannen som närmar sig med stormsteg. Den 3:e november går starten och förhoppningsvis kommer vi gå i mål efter lite mer än 24. Men det är mycket som är oklart inför tävlingen då distansen är väldigt lång 160 km så det är svårt att veta om man har tränat tillräckligt osv. Målet blir att bara ta sig runt och förhoppningsvis klara av distansen.

När det kommer till triathlonträningen är jag inte orolig att jag inte startat ordentligt än jag tror snarare att det kan vara bra dels för att den andra träningen gör att man blir mer allsidig sen bränner man sig inte både fysiskt och psykiskt innan säsongen har startat ordentligt. Ett litet problem 2018 är att det ser ut som om Köpenhamn Marathon och SM i duathlon kommer vara samma helg vilket är väldigt tråkigt då jag måste välja en utav de vilken vet jag inte riktigt än jag hade verkligen sett framemot att springa Köpenhamn men har ett guld att försvara i duathlon (M35-39) så jag får se hur jag gör!