Hemma efter semester!

Idag kom vi hem efter en 12 dagars semester i Karlskrona. Det har varit 12 sköna och roliga dagar med lite träning men mycket fiske. Fiske är något som har kommit tillbaka en del efter att ha legat och vilat några år (typ 20 år) men träningen har inte alls gått som jag tänkt mig. Jag trodde att jag skulle ha tränat ganska mycket mer men efter att ha kört ett par pass där jag känt mig seg och orkeslös efter passen så kom förkylningen, halsont och ont i örat. Detta har medfört att träninge har blivit lite och igår när jag var ute lite sa benen bara nej hela tiden. 1 cykelpass på 2 veckor duger inte riktigt så att det blir start i Masters på söndag blir det med all sannolikhet ej däremot tänker jag kanske byta klass till motion och köra det som en träning. Mår jag lite bättre imorgon kanske det blir olympisk annars kanske det bli motionsprint är det samma i halsen blir det ingen start alls men jag tänker nog ta en tur med cykeln och känna lite på benen och lungorna.

En sak som är säker är att jag ska se europacupen i Malmö imorgon och det kommer bli super kul! Nu hoppas jag bara att jag mår bättre imorgon!