Nu börjar det bli roligt med träningen!

Det är precis så jag känner nu! Efter Poznan tog jag en vecka där jag inte gjorde något men nu har jag börjat att träna på igen och det blir träning som jag vill och tycker är rolig även om jag försöker mixa upp det så kör jag enligt ett beprövat schema med 1 vilodag, 3 dagar med snabbhet/styrka och 3 dagar med lite mer inriktning på aerobiska långpass. Långpassen inriktar sig mot en halv Ironman så det blir inga mentala istider på ett 18 mils pass utan det är främst pass på runt 7-12 mil med olika mål beroende på hur jag känner mig och det är roligt precis som det ska vara!

Imorgon har jag ett annat roligt pass nämligen 5 x 10 km med en tidsgräns på 60 minuter per 10 km. Detta pass är ju inget som gör mig snabbare i Tjörn men det är ett litet test inför kullamannens 16 mil i höst men det ska bli kul och det blir nog minst 2,5 mil i mörker så även det blir nytt!  Kul kommer det bli och tufft hoppas jag!