Löpningen går framåt, sakta men säkert! Det kommer behövas i höst!

Basfasen fortsätter och de två senaste veckorna har det blivit mer än 14 mils löpning. Det blandat med både inne och ute cykelpass och 6 besök i bassängens å måste jag vara nöjd! Nu är det vecka 8 och sportlov och då passar jag på att ta en lite lugnare vecka eftersom jag är hemma med barnen mycket och oftast brukar simhallen vara väldigt välbesökt under sportlovet.

Löpningen har fått lite extra fokus dels för att det är enkelt när det är tråkigt att cykla ute och i höst har jag anmält mig till ett riktigt äventyr! Tanken är att jag och en kompis ska försöka oss på att löpa Kullamannen Ultra 160 km lopp. Vi vet nog inte riktigt vad vi har gett oss inpå men det kommer bli roligt att försöka komma på en bra strategi och tävlingsplan och följa denna. Jag vet ärligt inte riktigt vad man ska vänta sig och hur man ska förberedda sig förutom att försöka hålla sig skadefri och frisk. Det får bli prio 1 och sedan jobba därifrån! Dock har jag börjat känna lite i mina hälsenor och jag hoppas att det beror på ett par gamla skor men det vill inte riktigt släppa!