Snart vill jag släppa bromsen!

Det är lite så jag känner nu men det är då man behöver tålamod! Jag vill egentligen börja köra hårdare intervaller, längre pas snabbare pass osv men jag vet vart det kommer sluta då! Då kommer jag känna mig stark i april och maj men när triathlonsäsongen börjar känner man sig trött och seg. Jag vet att min kropp reagerar så för jag har gjort det flera gånger! Det gäller att ha tålamod under basperioden! Detta är ju grunden som jag sen ska bygga vidare på!

Förra veckan fick jag ihop runt 70 km löpning och tanken var att ligga där denna veckan med men det blir ändring då på det eftersom jag misstänker att simhallen kommer vara ganska full under sportlovet så blir det kanske färre pass då och utomhus aktiviteterna fler. Nu vill jag börja kunna cykla ute på allvar än har det bara blivit till jobb men jag längtar efter de lite längre utomhuspassen!