Då var period två igång!

Då var det dags att dra igång med period två av basen eller det var det i måndags. Det är inte mycket som skiljer sig egentligen men jag siktar nu på att löpa minst 50 km i veckan vilket inte alls känns omöjligt. Tanken är att ha ett långpass på minst 90 minuter och sedan ha  dag i veckan där jag kör dubbla löppass. Detta är enligt mina erfarenheter ett utav de bästa sätten att åka volymen på ett bra sätt. Idag blev det 7 km innan jobb på löpbandet och sedan ny löpning på fysen och helt plötsligt har man samlat ihop några kilometer i benen.

Cyklingen blir ganska lik men jag bygger på distansen men vädret gör att det blir lite svårare än jag först trodde nu med snö och allt. Men våren kommer att komma och det är ingen stress.

Simningen är ungefär samma jag har svårt med tid men får jag till tre pass i veckan är det bra för att vara i min situation. Jag kan ju sätta in 4-5 pass i veckan men det löser jag inte med familjen och de tider jag tränar på det går kanske men då blir mycket annat lidande.