Små steg i rätt riktning!

Då var det ny vecka igen och dags att fortsätta med träningen! Nu börjar jag känna mig lite bättre och starkare och det är skönt när man kommer in i dne lite mer organiserade träningen igen. Dels känner jag att kroppen blir lite starkare för varje vecka som går och även om det är små steg så vet man att det går åt rätt håll! I helgen var det ganska lugnt då jag och frun var på en minisemester men jag hann med ett löppass på hotellet. Det kunde slutat illa när jag lite förvånad tryckte in hastigheten och max var 12 km/h. Jaha tänkte jag då blir det ett lite lugnare pass men löpbandet var programmerat på miles och inte kilometer och 12 miles/h är snabbt men som tur var klarade jag av att hålla mig kvar annars hade hotellpersonalen fått sopa upp mig från golvet!

Nu börjar det bli lite ljusare med och om vädret är fint ska jag försöka få till lite cykling utomhus denna veckan! Dock måste vägarna vara hyfsat torra och det ska ju helst vara ljust då jag inte är förtjust i att cykla med lampor när det är mörkt.