Snart är det två veckor sedan EM!

Imorgon har det gått två veckor sedan jag tävlade i EM i Polen. Det har varit två veckor med semester med familjen i Karlskrona som verkligen har varit sköna! Jag har fortfarande inte tittat på resultatlistan från EM och tror nog jag kommer göra det i veckan men nu har det börjat att sjunka in lite. Det blev alltså en andra plats och en tid på 9 timmar och 21 minuter två resultat både placering och tidsmässigt men jag är fortfarande inte nöjd med min löpning. Värmen tog för mycket från mig, tyvärr men så var det! Men visst är jag nöjd men det var inget perfekt lopp! Men här kommer lite bilder från tävlingen

fot.Pawel Naskrent/Maratomania.pl
fot.Pawel Naskrent/Maratomania.pl
fot.Pawel Naskrent/Maratomania.pl
fot.Pawel Naskrent/Maratomania.pl
fot.Pawel Naskrent/Maratomania.pl
fot.Pawel Naskrent/Maratomania.pl
fot.Pawel Naskrent/Maratomania.pl
fot.Pawel Naskrent/Maratomania.pl
fot.Pawel Naskrent/Maratomania.pl
fot.Pawel Naskrent/Maratomania.pl
fot.Pawel Naskrent/Maratomania.pl
fot.Pawel Naskrent/Maratomania.pl
fot.Pawel Naskrent/Maratomania.pl
fot.Pawel Naskrent/Maratomania.pl
fot.Pawel Naskrent/Maratomania.pl
fot.Pawel Naskrent/Maratomania.pl

Jag hade tidigare bestämt mig för om jag var ensamm på upploppet skulle jag gå och njut istället för att bara löpa på! Sagt och gjort och det är något jag verkligen kan rekommendera!