Påsken är slut och snart börjar säsongen på riktigt!

Nu är påsken snart över och våren står vid dörren! Det börjas att märkas och det är skönt! Der ser ut som om det blir två tävlingar under april och det är Heleneholms IF Halvmarathon och Klippan Duathlon. Det är två lite mindre tävlingar men roliga! Klippan tävlingen är en personlig favorit eftersom det är ett skönt gäng och banan är riktigt rolig och tuff! Löptävlingen får jag se hur jag tacklar om jag cyklar ett pass innan eller försöker köra den hårt. Jag har inte bestämt mig än hur jag ska göra om jag ska försöka löpa så fort jag kan till en viss puls eller om jag bara ska köra så hårt jag kan.

Benen känns lite slitna nu efter tre ritkigt bra löppass med ett fart i lördags (10 km), distans igår (25 km) och ett med backintervaller idag (8km) så nu känns benen lite sega men det blir fokus på simning och cykel nu i några dagar och då brukar man kunna återhämta sig lite!