Tuff vecka = lugn vecka!

Det låter kanske konstigt men just så är det. Veckan som kommer ser lugn ut  träningsmässigt med två testpass i bassängen som de tuffaste passen. Testpass går till så att man har ett fast program med tider, distans och vila. Tanken är att man ska genomföra träningspassen och sedan skriva ner resultatet och efter någon vecka gör man samma träningspass igen och förhoppningsvis lite snabbare. Dagens stora glädjeämne var att testet var i december och inte juli 😊nej men vill simma runt 1:05 i sommar på EM och vara fräsch och det tror jag nog att jag ska klara! Sist jag körde en Ironman körde jag på 1:11 i Köpenhamn och jag är bättre nu!

Det tuffa denna veckan är när man ska ta det lugnt men man vill köra hårt. Jag tycker själv att detta är en av de stora skillnaderna mot när man träna själv utan tränare då körde man det man kände för just för dagen.

FB_IMG_1449606134369

Fotot är från min senaste Ironman 2012 då jag precis gick under 10 timmar (9:58) i sommar hoppas jag att det ganska mycket fortare!