Juni i november!

I lördags var jag ute och tränade och det var löpning som stod på schemat. Det var egentligen inget speciellt utan jag hade en viss distans och pulszon som jag skulle ha under passet och det var inga problem att fixa. Det konstiga var egentligen vädret! Det var 13 grader och hur skönt väder som helst! 13 grader den 7:e november känns riktigt konstigt men det jag tänker på är att på långdistans SM förra året i Motala var det 13 grader och det var den 28 juni om jag inte minns fel.

Det var alltså samma temperatur i juni som i november. Nu klagar jag inte för jag klarar mig utan 1-2 grader och kalla vindar ute på mina träningspass. Vintern kommer att komma så för min del får det gärna vara runt 10 grader några veckor till! I torsdags kunde jag till och med cykla till jobb utan handskar! Men idag blev det tåg till jobb och jag hoppas bara nu att tåget kommer fram i tid så jag hinner springa en liten runda innan jobb!