Ändrade planer!

Nu har det blivit lite ändrade planer för min del! Tanken var att denna helgen skulle jag köra två tävlingar för att försöka få lite fart inför VM och då var det Trelleborg triathlon på lördag och Sövde sprint på söndag men eftersom jag känner att jag ligger långt efter vad jag skulle vilja i min träning har jag bytt från den korta distansen på 400 m simning, 20 km cykling och 5 km löpning till 2000 m simning, 90 km cykel och 21 km löpning ( halv Ironman, HIM) på söndagen. Beslutet tog jag och frun i måndags eftersom vi helt enkelt bytte startplatser med varandra. Hanna skulle kört halv Ironmanen och jag sprinten men vi bytte med varandra.

Sövde HIM är en utav Sveriges tuffaste HIM om inte dne tuffaste med en utmanande cykelsträcka och en kuperad löpning. Hur tror jag då det kommer att gå? I Trelleborg tror jag om jag har en bra dag på en topp 5 placering och i Sövde tror jag inte att jag kommer att slå min tid från förra året. Jag kommer bli väldigt chockad om jag gör det då min träning har varit mycket mindre i år på grund av viktigare saker som familjen och jobb.

Men det ska bli roligt att tävla igen och träffa alla som man knappt sett på ett år!