Klippan duathlon!

På lördag är det dag för en utav mina favorittävlingar nämligen Klippan duathlon! Denna tävlingen hittade jag av en ren slump för snart 2 år sedan och jag har sedan dess verkligen tyckt om alla deras tävlingar! Klippan duathlon är ett perfekt exempel på hur enkelt och fantastiskt roligt det är med multisport! Till en början har de en tuff och lite lång banan vilket är ovanligt inom multivärlden där de oftast vill ha korta och platta banor. Växlingsområdet och tidtagningen är kanske inte världsledande men det är fullt tillräckligt för alla som tävlar! Men det bästa med Klippan är utan tvekan stämningen runt tävlingen! Det är ett härligt gäng som arrangerar tävlingen och alla deltagare är vänliga (de jag har träffat!) och det är verkligen en tävling för alla! Har man inget planerat i helgen rekommenderar jag verkligen Klippan duathlon! I år verkar det som om jag får släppa titeln på standarddistansen då jag inte hinner upp till starten på grund av jobb men det ska bli kul att tävla med frun på sprinten! Vill ni ha ett tips från mig så skippa träningsrundan på lördag och kör ett tävlingspass i Klippan istället!