Utmana mig eller testa dig själv!

Vill du utmana mig!? Jag har nu skapat ett Strava segment på 40 km cykel där man cyklar från Oxie till Anderslöv och sedan vänder tillbaka! Jag kanske ska börja med att förklara vad ett Strava segment är. Strava är en internetsida där man kan ladda upp olika sträckor som man har cyklat eller löpt och om någon annan med en GPS (klocka, cykeldator osv) cyklar/löper samma sträcka så jämför man. Detta gör att om man vill finns det alltid interaktiva tävlingar på varje träningspass.
Jag har nu skapat ett segment på 40 km och det ser ut såhär: https://www.strava.com/athletes/1409737

Reglerna är enkla! Man startar med en fot i marken stillastående och kör själv alltså ingen framför eller bakom sig. Eftersom det är en vändbana så spelat vädret minre roll jämfört med banor som bara går åt ett håll. Det finns märken i marken var start och mål är! Man vänder efter första övergångstället i Anderslöv precis vid Preem! Lycka till och jag hoppas på några som slår mig ordentligt! Mitt mål är att komma under 60 minuter!