En helg med distansfokus!

Denna helgen som är nu blir det fokus på lite distans för min del. Tanken med helgen är att försöka kombinera allt med familj, träning och allt det andra som också ska hinnas med!
Det började i fredags då jag körde ett långpass i basssängen med 160 längder i 25 m bassängen i Oxie. Jag fick vara själv i bassängen en större del av tiden och det underlättar när man slipper trängas med andra.

image

Idag var det dags för cykling och tanken var att försöka vara ute i över 2 timmar med lite intervaller och det blev precis så fast jag fick till 2 timmar och 40 minuter på min nya cykel. Eftersom jag fick 2 punkteringar i

image

torsdags körde jag till Biltema och skulle köpa extra slangar men hittade ett par 32 mm breda däck som skulle vara riktigt bra mot punkteringar så jag köpte de för 119 kr stycket det är att jämföra med mina däck (inte hjul) som jag tävlar med de går på 750 kr stycket.

image

De är ju inte de snabbaste däcken precis men ifall de klarar att rulla genom Lund där det känns som om man sandar med det vassaste man hittar så är jag nöjd! Dagens tur gick från Oxie till brofästet för lite intervaller och fina bilder 🙂

image

image

När jag kom hem skulle sonen på kalas och han är inne i en rolig period med mycket fantasi och rollspel så jag får helt enkelt finna mig att vara Jokern, Lex Luther, Bane eller någon annan ärkefiende. Imorgon blir det att försöka få till ett bra långpass med löpningen och sedan lägga en bra helg bakom sig!