Bra känsla i kroppen!

Tiden går och nu känns det som om jag har ett litet flyt i träningen. Kroppen känns bra och träningen är rolig så man känner sig själv lite som ett nyårslöfte! Men nu börjar suget komma på allvar och det är roligt när man får bra resultat utav passen man kör. Vädret skämmer bort en för att vara i januari! I lördags hann jag med en 55 km utomhuscykling och fick några bra intervaller enligt min watträknare. I år ska jag försöka få en mer strukturerad cykelträning och få in ett mål med varje pass och inte bara vara ute och cykla som jag oftast är annars! Mina nya klingor på tempocykeln (ovala) känns riktigt bra men jag har cyklat för lite på de för att jag ska kunna göra en riktig recension men jag ska försöka göra det!

Nu är det bara att hoppas att känslan kommer att finnas kvar!