Nu börjar tävlingarna snart!

Nästa vecka börjar min tävlingssäsong på allvar då det är dags för både Trelleborg Tri och Sövde Triathlon. Trelleborg är en kort snabb tävling medan Sövde är en utav Sveriges tuffaste halv Ironman (1,9 km simning, 90 km cykling och 21.1 km löpning). Formen är väl ok dock vill min förkylning inte släppa och nu känns det dock mer i luftrören men jag är hellre förkyld och hängig nu i vecka än nästa vecka när det är dags för tävlingarna. Till SM är det snart bara 4 veckor och innan det har jag lite jag vill fila på!

Till helgen är det ITU tävling i London och Lisa gör comeback efter skador och lite andra tävlingar på andra distanser. Jag hoppas att det kommer gå bra! De måste lämna Gwen Jörgensen bakom sig inför löpningen annars löper hon ifrån alla. Herrarnas lopp är öppet det kan bli Gomez, Brownlees, Mola eller Murray. Allt hänger på om de kan simma ifrån Mola och Murray och att Tom Davis inte drar fram andra klungan till första klungan under cyklingen.