Sportlovsuppvisning i Eslöv

I tisdags var jag och V (min son) på några riktiga äventyr! V var ledig från förskolan då jag inte jobbade och jag hade planerat en heldag. Vi började morgonen med att ta tåget från Oxie till Eslöv där det var sportlovsuppvisning med polis, ambulans och räddningstjänst. Det var mycket folk på plats och V tyckte det var roligast när polishundarna fångade tjuven och när räddningstjänsten räddade en person med hjälp utav stegbilen.

Sportlov

Efter uppvisningen blev det lite mat sedan tåget mot Malmö där V skulle gå på sin första MFF match. Jag var lite nervös för hur V skulle klara av att sitta still så pass länge men det gick över förväntan och V applåderade för fullt när alla andra gjorde det. Efter matchen gick vi till lekplatsen vid Malmö Konsthall där V fick klättra lite innan det var dags för att åka hem tåget.

På kvällen hade jag ett trainerpass inplanerat. En cykeltrainer är ett träningsredskap som man fäster sin cykel på så att bakhjulet rullar på trainern och man får då motstånd. Det finns flera olika typer utav trainers och de finns i olika prisklasser allt från de som kostar 10 000 kr till de som kostar under 1000 kr.  Trainern är ett bra komplement till vanlig cykelträning speciellt under vintern då det oftast är för kallt att cykla ute.  I tisdags var det ett intervallpass inplanerat och oftast är dessa de tuffaste passen när man har varit igång hela dagen och nästan allt i kroppen säger att man borde sätta sig framför soffan och ta det lugnt. Men oftast är det när man är som tröttast man behöver träningen som mest! Det visade sig att det stämde än en gång!