Gästbloggare!

Jag tycker och tänker en hel massa kring det som händer med LSS och LASS just nu.
Jag förfäras, och förargas, men jag har inte förstahandskunskap. Jag har aldrig själv haft personlig assistans.

Jag har varit Attitydambassadör i många år.
Attitydambassadörernas uppdrag initierades av projektet (H)järnkoll och syftet var att förändra allmänhetens uppfattningar om människor som lever med psykiatriska diagnoser. Det allra bästa sättet att slå hål på fördomar är nämligen att möte människor som berättar om egna erfarenheter.
Av den anledningen kommer det att dyka upp gästbloggare i bloggen framöver. Gästbloggare som har förstahandskunskapen, de som är experter och på allvar vet hur viktig den personliga assistansen är!

 

Fridens liljor!

Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....