Balans.

Idag tog jag bilen till besök på två olika platser i Skåne.
Imorgon flyger jag till Solnakontoret över dagen.
På onsdag tar jag bilen till ett besök i Växjö.
På torsdag åker jag tåg till Linköping för att arbeta på kontoret där.
På fredag tar jag bilen igen till besök på två olika platser i Skåne.
På fredag kväll kör jag upp till Nässjö för att gå på fest med trevliga människor samt umgås med svärföräldrarna, och på söndag kör jag hem igen.
Sedan börjar vi om.

Välbalanserad bloggsoffpotatis.
Välbalanserad bloggsoffpotatis.

Det råder inte brist på aktivitet i mitt liv.
Framförallt inte i mitt arbetsliv. I mitt privata liv är aktivitetsnivån en annan. Att jag går på fest hör verkligen till ovanligheterna. Vanligtvis rullar jag in i en fluffig, pyjamasbeklädd bubbla på fredagskvällen. Jag spenderar mina helger med att äta varsamt serverad plastmat (tillagad av Bönan), kolla på film med maken och dricka kaffe med grannarna. Lite tacomys med stora grabbarna kanske, och kanske lite ost och kex. Eller en kladdkaka. Lördagsgodis och tecknade filmer. En tur till lekparken då och då. Känner jag mig riktigt äventyrlig åker jag till stora matvaruaffären och handlar.

Jag trivs så bra med mina två vilt skilda världar.
På veckorna får min rastlösa kropp göra av med överskottsenergi, och på helgerna hämtar den krafter. Att hitta balans i livet är så oerhört viktigt. Utan balans finns det en så stor risk för att en faller och slår sig riktigt hårt. De blåmärken som uppstår efter dylika fall är inte av den sort som bleknar efter några dagar. De blåmärken som uppstår efter sådana fall tar år att läka, om de ens läker helt. Ofta går de nog att skönja under huden resten av livet, om en tittar noga.
Jag aktar mig noga för att falla, och är så oerhört tacksam för att jag hittills visat mig ha bra balans.

Fridens liljor, hörni.

Här är något som kan få mig aningen ur balans; Min man som har förmågan att sprida ut sig över halva rummet.  Men jag jobbar på det. ;)
Här är något som kan få mig aningen ur balans; Min man som har förmågan att sprida ut sig över halva rummet.
Men jag jobbar på det. 😉

 

 

Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....