Rödlila

Går lite mer åt rödlila idag.
Vill helst låsa in mig här hemma. Så fort jag visar mig utomhus får jag konstiga blickar från människor som försöker låta bli att stirra. Känns som om jag skulle vilja gå runt med ett litet plakat med texten;

”Jag råkade tappa min mobil i huvudet på mig själv.”

Eller vid närmare eftertanke….kanske inte.

Tänker på alla de människor som inte, av misstag, åsamkat sig själv smärta utan som blir utsatta för våld av någon närstående…
De där blickarna hade inte hjälpt dem ett dugg. Inte ett jota.

Tål att tänkas på. Noga.

20140426-003218.jpg

Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....