Jaaa du.

Jaa du, riktigt vad jag ska skriva vet jag inte.
Och när jag inte vet så låter jag fingrarna bestämma. Vi får se hur det går. De känns lite stela idag, fingrarna.

I dagarna tre har vi firat vår ettåring.
Med allra största sannolikhet är det sista gången i mitt liv som jag får anordna ett ettårskalas så därför gick jag bananas och gjorde det med råge. Bruttan själv kommer givetvis inte att minnas något av det hela, men kul har hon haft. Hon är en mycket social liten tjej och älskar att få besök. Fast igår eftermiddag tyckte hon att det räckte, och ville allra helst bara sitta i mammas famn. Det fick hon, givetvis.

blogglydiaettår

Frisk luft är härligt
Frisk luft är härligt

Idag är jag trött som en björn i ide. 
Ögonlocken är tunga som bly och tankarna känns som det dränkts i kolasås. Tog en promenad nyss men det hjälpte inte riktigt. Kändes bra när vi var ute men väl inne igen slog tröttheten mig i huvudet på nytt. Halvligger i sängen och försöker fokusera på att skriva ihop en föreläsning. Jag ska nämligen föreläsa imorgon, för första gången på en halv evighet. Det ska bli jättekul men givetvis kom jag på igår att min gamla dator ju havererat. Och ja…alla föreläsningar finns i den gamla datorn.
Men tja, jag är van. Har ju trots allt levt med mig själv i fyrtio år.

Jag - sju månader gammal
Jag – sju månader gammal

Ska försöka fokusera på föreläsningen nu. 
Önska mig lycka till!

Fridens liljor! 

 

Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....