Förändringar!

Jag håller på att renovera Bruttans rum.
Med hjälp av Storebror har jag målat tak, väggar och garderober samt tapetserat en fondvägg.
Garderoberna ska målas en gång till dock. Därtill ska nytt golv läggas och golv- och taklister upp. Men för att kunna göra det måste vi åka till byggvaruhandeln och köpa hem grejerna. I snöoväder är det ingen höjdare att bege sig ut på vägarna med släpvagn och liten Brutta…
…alltså ligger renoveringen nere.

En orgie i rosa. Och för den som börjar hetsa upp sig kan jag avslöja att Storebror också hade en massa rosa saker när han var liten. Så det så.
En orgie i rosa.
Och för den som börjar hetsa upp sig kan jag avslöja att Storebror också hade en massa rosa saker när han var liten. Så det så.

 Det är irriterande i hela kroppen att inte kunna följa de uppgjorda planerna.
Jag hade planerat att handla allt i förrgår, för att kunna bli färdig med allt nu i helgen. Men så kom snön. Och sedan kom snorinvasionen.
Istället för att renovera färdigt ligger jag för ankar i soffan.

(”för ankar”…på torra land?) 

Trots att mitt bedrövliga tillstånd troligtvis hade hindrat mig från att renovera, även om jag hade haft grejerna hemma, så känns det riktigt obehagligt. Det liksom kryper i kroppen. Känns lite som om jag måste anstränga mig för att inte hasa runt och muttra irriterat.
Jag vill gärna att saker och ting går av stapeln som planerat.
Det vill jag.

Jo, jag kan hantera förändringar.
Rätt bra dessutom.
Men det innebär ju inte att jag måste älska dem. Näpp.
Så nu ska jag ligga lite här på soffan och rynka lite på näsan. Kanske känns det bättre efter det.

Ha nu riktigt mycket fredagsmys, gott folk.
Fridens liljor!

Frid och fröjd i en liten vas. <3
Frid och fröjd i en liten vas. <3

 

Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....