Shopping?

Grått och mulet ute… och jag har precis blivit remitterad till en MR av mitt högra knä eftersom det krånglar gräsligt. Dessutom är jag hungrig.

Tänk om man skulle pigga upp sig med lite julshopping såhär mitt på dagen då alla andra jobbar. Tanken på att slippa trängas med triljoner andra julshoppare gör att till och med jag, antishopparen, ser fram emot en shoppingrunda.

Trevlig helg, hörrni!

20131122-114650.jpg
Lillrumpan och jag drar på shoppingäventyr…

Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....