Var god dröj…

Idag har jag roat mig med att betala räkningar.
Förstår inte hur, men varje gång jag ska göra något liknande blir det lite kaos runt omkring mig. Som om papperna liksom tar över. Kan meddela att min dotter verkar ha ärvt denna förmåga.

Kaos och lillkaos huserar i köket
Kaos och lillkaos huserar i köket

Mitt telefonbolag envisas med att skicka en av våra telefonräkningar i ett av mina uuuuuurgamla efternamn.
Jag heter idag två helt andra efternamn. Antar det är smällar man får ta när man, som jag, envisats med att gifta sig varje gång jag träffat någon ny. :/
I alla fall…i månader har jag retat mig på detta och idag fick jag slutligen nog. Anledningen till att jag tvekat att ringa om detta är ju givetvis att min erfarenhet säger mig att ett dylika samtal tar timmar. Och mängder med frustrationer. I alla fall igen…idag ringde jag. Jag kom till en växelröst och fick säga mitt ärende och…

…en minut senare svarade en handläggare. Jag fick hjälp av en mycket trevlig man som sedan kopplade mig vidare till en mycket trevlig kvinna för ett annat ärende. På fem minuter var det hela avklarat. Och jag kom på mig själv med att sitta och fånle när jag knäppte av samtalet. Där ser man…saker och ting kan förbättras! 🙂

Leendet är nu bortblåst. We´ll be back...
Leendet är nu bortblåst. We´ll be back…

Men nu är mitt bordssällskap ytterst irriterad på mig. Jag får återkomma. Här ska ammas.

Friden liljor, hörrni.

Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....