Hej söndag.

Framför mig på filten ligger en helt ljuvlig liten människa.
Hon sparkar, utstöter glädjetjut och fingrar intresserat på en av sina leksaker.
På ovanvåningen sitter Solskenet tillsammans med sin kompis (som sovit över). Jag hör dem diskutera och skratta.
Livet är i sanning ljuvligt. Jag har allt jag någonsin kunde ha önskat mig, och mer därtill. Att få ett till barn, så här när man är lite äldre, är sannerligen något helt fantastiskt. Jag rekommenderar det starkt. Tänk, jag får liksom uppleva allt en gång till. Jag har får privilegiet att närvara då ännu en fantastiskt lite människa växer och utvecklas. Det är ett mirakel…

Kärlek
Kärlek

I soffan sitter min lilla mamma med en brusande Treo.
Hon har litesådär ont i huvudet…”lite grumse…”, som hon säger själv. I övermorgon åker hon hem till Hudiksvall. Känns väldigt trist. Men det faktum att idag beställt tågbiljetter till ett höstlov i Hudiksvall gör att det hela känns mycket bättre. För första gången på år och dag ska jag åka till Hudiksvall på hösten. Ska bli väldigt kul att träffa pappa mer än bara sommar och jul.

Bruttan gnäller lite surt. Hon har, med ytterst lite hjälp, lyckats ta sig över på mage. Och hur kul det än må vara de första två minutrarna så blir det väldigt tråkigt sedan då man inte kan vända sig tillbaka till rygg igen. Ska göra en insats här innan det är dags att åka till tippen med alla gräsliga sopor vi lycks dra på oss. Får lite panik av alla sopor faktiskt. Tänk så mycket sopor vi genererar. Och tänk då hur mycket sopor hela mänskligheten tillsammans genererar. Huga. Usch.

Ha en härlig söndag, hörrni!

 

Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....