Gick ju bra det här…

Vi har varit oerhört aktiva den senaste veckan.
Vi har utfärdat oss och utelunchat oss. Nä, jag tror inte att det heter så…men jag gillar egenkomponerade ord. Solskenet har alltid varit en mästare på dylika. Ända sedan han var liten har han benämnt saker och ting med de ord han tyckt har passat, och för det mesta tycker jag att hans ord varit minst lika bra som orginalorden. Bär exempelvis…han tyckte att eftersom får säger bäääää så borde de rimligtvis kallas för bär. Han sa släckarbil istället för brandbil – vilket ju egentligen är mycket mer logiskt. Den släcker ju. Den bränner inte. Själv sa jag krullost tills jag var i tolvårsåldern. Ja, krullost. Keso. Ost som ser krullig ut. Men ja, nu var det inte detta jag skulle skriva om utan alla våra utfärder.

Lunch i Hässleholm.
Lunch i Hässleholm.
Tur till Österlen...
Tur till Österlen…

Vi har alltså gjort många utflykter sedan mamsen och Solskenet kom till Skåne.
Solskenet har inte varit med på så många, eftersom han hellre hittar på annat, men jag, Mamsen och Bruttan har varit ute på en hel massa kul. Vi har lunchat ute nästan varje dag. Bara en sådan sak…lyxigt värre. Vi har varit i Malmö och på Österlen. Och i Hässleholm. I Höör också faktiskt. Och oavsett var vi varit så har vi haft väldigt kul, för sällskapet är faktiskt viktigare än destinationen. Lika bra att passa på att åka på utfärder medan Bruttan är så pass liten att hon glatt följer med var än man bär henne.

Vaddå blogga? Du ska underhålla mig! /Lydia
Vaddå blogga? Du ska underhålla mig!
/Lydia

Och när man talar om trollen…

…hör man dem ligga och gråta nyvaket i barnvagnen. Eller hur var det?
Bruttan tyckte uppenbarligen att det var onödigt av mig att försöka blogga. Får göra ett nytt försök senare..

Häpp, hörrni

 

Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....