Usch… :(

Eftersom min spruttibangbang till dator funkar lite när den själv vill kom jag på den brillianta idén att blogga från Pontus nya fina, och snabba, jobbdator. Tänkte att det hela skulle gå oerhört smidigt, framförallt i jämnförelse med de senaste dagarnas bloggande från mobilen (vilket är OERHÖRT tålamodskrävande)..men icke..där gick jag bet. Förvisso går det smidigt att skriva på den här, men då den uppenbarligen är fullproppad med allsköns säkerhetsbarriärer så går det tydligen inte att spara bilder på den. Följaktligen kan jag inte lägga upp de bilder jag planerat att lägga upp idag heller. Suck. Får göra ett försök från Solskenets dator imorgon. Just ikväll är den off limits då han sitter och spelar sitt födelsedagsspel. Och ja, då är det Stör ej som gäller.

Dagens inlägg blir inte långt. Ville mest bara skriva och berätta att vi fått förklaringen till varför Lydia varit så ledsen de senaste dagarna. Hon har öroninflammation på båda öronen, mitt stackars lilla hjärta. Att se sitt barn ha ont är banne mig en av de absolut värsta sakerna man kan vara med om. Vi har i alla fall fått ordinerat smärtlindrande till henne, vilket hjälper henne ganska mycket. Inte konsigt att hon gråtit, haft svårt att sova och haft sämre aptit. Lilla älskade barn.

Avslutningsvis kan jag meddela att Solskenets andra födesledagspresent kom idag; ett vetenskapsmagasin. När jag upplyste honom om att jag tänkte beställa klipptid till veckan log han stort och utbrast; ”Nä men mamma, jag tänkte ju skaffa lika frisyr som Einstein.” Einstein är för övrigt hans idol. Och han, ja han är min idol. En annan av mina idoler är Storebror som idag meckade ihop vår trasiga TV-dosa. Tänk vilka fantastiska ungar jag välsignats med. Tänk så lyckligt lottad jag är. Och tänk att jag till slut träffade den sista pusselbiten i vårt familjepussel; Pontus. Tänka sig, tänka sig, tänka sig. Tack, tack, tack…alla högre makter.

Men nu är det dags för Plötsligt i Vinslöv.

Häpp, hörrni

Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....