Oj…en bebisblogg (?)

Jag skriver visst bara om bebisar numera. Undrar varför… 😉

Bebisen här hemma har varit lika ledsen idag också. Är hon inte gladare imorgon så ska läkaren få kika på henne. Jag var ju ett öronbarn, lika bra att ta det säkra före det osäkra. Just för tillfället sover hon dock skönt på Pontus bröst. Så skönt att jag faktiskt hunnit baka lite GI-bröd. Känner mig oerhört duktig. Hoppas nu bara att det smakar gott också.

För övrigt har Storebror börjat umgås med en tjej som är ett år äldre än honom. Och hon har barn. Jag hann tänka ”Oj, så ungt…” i åtminstone någon sekund innan jag insåg att hon är två år äldre än vad jag var när jag fick Storebror. Tänk så åldern kan spela spratt med oss. Tänk så lätt det är att glömma. Men jag kämpar med det i alla fall. Jag kämpar för att minnas hur det kändes att bli sedd på med viss skepsis. Och faktum är att jag fortfarande tvärsäkert hävdar att förmågan att vara en bra förälder inte enbart är knutet till en siffra. Det finns många fantastiska unga föräldrar. Och det finns många gräsliga äldre. Basta.

För övrigt kom Solskenet hem med egenhändigt bakade sirapsstänger idag. Precis vad jag behövde! Har längtat efter socker idag.  Och de utgör en perfekt motvikt till GI-brödet. Vore ju synd att chocka kroppen med allt för nyttigt leverne såhär tvärt.

Och nu är brödet klart.

Fridens liljor, hörrni!

 

 

 

Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....