Jag undrar…

En av Hugh Jackmans beundrarinnor lyckades rusa fram till honom, skrika ut sin kärlek till honom och sedan kasta könshår på honom. Say what?! Man kan ju undra om den taktiken någonsin gått hem. Jag undrar hur hon tänkte. Jag undrar OM hon tänkte. Det undrar jag för övrigt med jämna mellanrum…undrar över huruvida människor tänker. Exempelvis idioten som kör om på heldragen linje. Eller de idioter som bestämt att min dotter inte får ha mitt flicknamn som mellannamn. Suck.

Men just nu undrar jag inget direkt, inte mer än över hur jag ska orka skriva färdigt innan ögonlocken slår igen.

Vi hörs imorgon, hörrni.!

Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....