Jag hatar att skriva inlägg på telefonen..OCH att sova borta!!

 

 

 

Jag ligger i en underslaf på ett vandrarhem på Sveriges sydligaste destination. Här luktar på tok för unket för att min känsliga gravidnäsa ska tycka att det är okej. Jag är på internat med mina kollegor. Och jag längtar hem..som jag längtar hem. Det är inte så att jag  inte vill umgås med mina kollegor. Jag vill bara ännu hellre umgås med min familj. Men jag accepterar att många tycker att internat är viktigt..och rättar in mig i ledet. Man kan inte alltid få sin vilja igenom, tänker jag. Ibland får man helt enkelt göra saker för någon annans skull. Men ja..fick jag välja skulle jag absolut välja min egen säng framför denna.

 

 

Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....