Det jag inte borde avslöja…

Har försökt logga in här hundraen gånger, minst, utan att lyckas.
Jag har mumlat irriterat och svurit högljutt, och jag har förbannat bloggverktyget.
Någon som kan förstå hur korkad jag kände mig när jag helt plötsligt insåg att jag försökte logga in med mina inloggningsuppgifter från jobbet?
Antar jag inget borde säga..men jag gör det ändå. Kanske kan det glädja någon annan förvirrad individ att läsa att han/hon inte är ensam i virrvarret.

Helgen har i alla fall varit lugn och skön. Precis vad jag och min familj behöver efter vårens turbulens.
Vi har påtat i trädgården (läs grävt, konkat sten och spikat upp plank), och vi har varit på bio. Vi såg Dark shadows, och vet ni vad..vi gillade den. Trots att den fått sisådär kritik. Solskenet gillade den mest, för Johnny Depp är hans favoritskådis. Tror inte det spelar någon roll hur en film egentligen är..så länge Deppen är med så är Solskenet nöjt.

Vi såg kritikerrosade Apflickorna härom kvällen också. Tänkte att vi inte fick missa en sådan fantastisk film.
Antar jag är kulturellt urkorkad men på fullaste allvar tyckte jag att den filmen var det värsta kulturprettosömnpiller jag sett någonsin. Kändes lite som om de suttit med en lista över vad de trodde skulle vara tabun och bara bockat av. Och sedan filmat det riktigt taffligt.
Nä, några priser i min filmvärld vinner den inte. Inte mer än kalkonpriset då..
..med risk för att bli lynchad.

Men nu är lunchen slut. Tillbaka till verkligheten..

Häpp, hörrni.

Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....