Asocial och prickig

Jag har så många inlägg i huvudet men på tok för lite tid.

För närvarande har jag färg i håret, i ansiktet, på händerna och på kläderna. Att måla tak tenderar att ge den effekten, åtminstone på mig. Jag har målat hela helgen. Pontus har rivit äcklig plastmatta i trappen och svärfar har lagt golv i hallen. Jag hinner inget mer just nu. Min hjärna har inte plats för mer än färgvsl och grovlek på sandpapper.

Att jobba heltid och samtidigt renovera ett hus äter upp dygnets alla vakna timmar. Det går tyvärr inte att trolla fram fler timmar…gudarna ska veta att jag har försökt. Jag gick dessvärre bet…

Människor i min omgivning tycker nog att jag är mer asocial än vanligt men jag hoppas och tror att de som gillar mig på riktigt klarar av att vänta på umgänget tills den värsta renoveringsfasen är över. Om inte får jag väl överleva ändå helt enkelt…för jag kan inte dela på mig. Och jag hinner inte allt. Inte med förståndet i behåll åtminstone. Och det har jag planerat att försöka behålla ser ni.

Ska försöka få till ett lunchinlägg imorgon…jag lovar.

Nu ska jag måla lister. Häpp hörrni 🙂

Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....