Nazism, kärlek och snabbmat

Lunchrapporten här…
Hör att Kalla fakta tänker fortsätta granska Drottning Silvias fars nazistkopplingar. Denna gång ska de helt enkelt göra en utredning kring den utredning som Drottningen själv fått till stånd. En utredning av en utredning alltså.
Förvisso brukar jag gilla grundlighet men någonstans känner jag…vad är nyttan i detta?
Att pappa Sommerlath tillhörde Nazistpartiet vet alla. Att Drottning Silvia skulle göra det däremot tror jag inte att någon tror. Varför i helskotta ska hon behöva lida för sin fars val?

För övrigt har jag fått P:s tillåtelse att sluta kalla honom P och istället benämna honom vid namn. Sagt och gjort..P blir hädanefter Pontus, för så heter han nämligen. Pontus, min själsfrände…mannen jag ska dela resten av mitt liv med. Att med bergfast övertygelse kunna säga det är en himmelsk känsla. Euforisk. Fullkomlig. 
Jag var en larvpotta innan, en larvpottan utan någon egentlig koll på vad kärlek är. Detta kan jag inte lasta någon av mina tidigare äkta män för, det var helt enkelt jag som inte fattade hela den där kärleksbiten. Tänk så ljuvligt det är att människor kan förändras, för de kan de..jag lovar.

Lunchrapporten blev aningen kortfattad idag eftersom jag beslutade mig för att äta lunch på Drive in-hamburgerhaket. Snabbmaten smakade mumma. Medan jag åt den. Nu känns det lite annorlunda. Nu ligger den som en flottig klump i min mage..känns sådär.

Ha en ljuvlig dag, hörrni

Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....