Mat- och reklamvanor…

Har precis vräkt i mig en bakad potatis med skagenröra. Vilken gång i ordningen det sker kan jag inte exakt svara på men det har skett åtskilliga gånger de senaste tre månaderna. Jag tenderar att fastna i saker ser ni…mat är inget undantag.
När jag jobbade i Helsingborg hade jag en hang up på sushi. Ett tag åt jag kräftsallad med aldrig sinande entusiasm och nu är det alltså bakad potatis med skagenröra som gäller. P lugnar mig med att man INTE kan få skörbjugg av potatis. Litar på honom, han är klok som en bok. En bra bok det vill säga.

För övrigt får jag hjärnsläpp varje gång jag sitter på ett pågatåg. Det är inte så att jag blir arg eller irriterad utan snarare så att min hjärna spelar mig samma spratt varje gång, vilket förvisso är lite småirriterande.
På pågatågen finns, för den som inte vet, små TV-apparater där senaste nytt varvas med små reklamsnuttar. Eftersom jag inte särskilt mycket uppskattar att inleda ögonkontakt med mina medresenärer så brukar jag vila ögonen på TVn istället. För närvarande går en reklamsnutt för någon form av bredbandsbolag och detta bolag har fixat till sig en logo som, åtminstone vid första anblick, är oerhört lik Pressbyråns logo. Därtill börjar bolagets namn på P.
Var gång denna lilla reklamsnutt dyker upp tror min hjärna att det är Pressbyrån som gör reklam för sig…och varje gång sker en liten tankeexplosion i mitt huvud när jag inser att det inte alls är någon kioskverksamhet som marknadförs utan ett bredbandsbolag.
Tja…detta är egentligen en oerhört oviktig företeelse men av någon anledning har den fastnat i min hjärna. Säger som P brukar säga; ”Blanda inte ihop mig med det jag säger eller gör.”

Nu är lunchen slut och arbetet väntar. Och vet ni vad..jag trivs väldigt väldigt bra på mitt arbete.
Vi hörs, hörrni.

Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....