Bisarra kyrkoupplevelser…

Ligger här mitt i natten med magen i fyra hörn. Det är turbulent där inne vill jag lova.

Kom för en stund sedan hem från en midnattamässa jag bevistat tillsammans med P och lilla mamma i Idenors kyrka.  Allt var vackert…eller ja, nästan allt. Upplevelsen inrymmer också en helt bisarr episod, involverande en dam och en röd sjal…men det får jag inte skriva om för mamma. Kan dock avslöja att såväl jag som P skrattade tysta och gråtande så att kyrkbänken skakade. Förutom det var det julefrid.

Men nu ska här sovas. Imorgon ska vi ta en tur till stugan.

Sov gott, hörrni…

Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....