Svenglish…

Av någon outgrundlig anledning (åtminstone outgrundlig för mig…än så länge) vill min webbkamera inte spela in mig längre. Men jag är en envis rackare så jag får nog snart igång den…och då återkommer inläsningarna.

Nu är klockan 02:11, vilket väl är en helt normal tid att vara vaken på en måndagkväll i maj. Eller?
Min speedade adhd-hjärna vill inte riktigt slappna av så här ligger jag mol allena så när som på en snarkande Billy Buddah. Jag kommer att vara oerhört svårväckt om fyra timmar. Men det är livet på en pinne, eller som en väninna sa vid lägerelden nere i Israel för många år sedan; That´s life on a stick…

…yeah, yeah, we all sit in the same boat…(även detta citat hämtat från ovan nämnda väninna)

Nä, vet ni vad..nu är det sovdags! Vi ses imorgon, eller rättare sagt..vi ses sen.
Fast först givetvis; Dagens outfit!

 

Vet ni vad...orkar inte kommentera. Klockan är 02:22 för bövelen. Fast stövlarna måste givetvis nämnas..observera hur väl de jeansfärgade stövelskaften smälter ihop med jeanstajtsen. Outfiten trollar med ögat och låter alla se att bärarinnan är en riktig magiker...

 

 

Sov sött, hörrni!

Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....