MFF, smörande och hagel…

Efter 3 timmars sömn är jag pigg som en lärka…
… i solskenet om våren. Förutom att ha hanterat en busslast trädgårdsentusiaster (faktiskt rätt bra också, tycker jag nog) har jag mest stirrat apatiskt på datorskärmen. Ett nytt roligt litet fenomen har nämnligen ploppat upp; glappkontakt i hålet där man stoppar in nätverkskabeln.
Japp, kul sörrö. Detta mysiga lilla tillskott på datorhaverihimmeln innebär att batteriet alltså inte laddas upp, och följaktligen tar slut helt plötsligt. Om man sitter helt stilla, drar ut kontakten ca 1/2 mm ur hålet och trycker den snett upp till höger så startar dock ladderiet..så ja, jag har suttit så i 40 minuter. För det här med att sitta stilla..ja, det är ju min favoritsysselsättning…(iihhh…hata, hata, hata, hata, hata…..)
 
Stormvindar och regnvatten forsande ur takrännan..mm..fotbollsväder...
Ute blåser snudd på stormvindar, vilket ju är oerhört passande med tanke på dagens Skånederby. Det blir säkert oerhört mysigt att sitta och titta på fotboll i Malmö ikväll…(frysa!!)
Lite jobbigt emellanåt att vara norrlänning faktiskt, för jag kan ju aldrig erkänna att jag fryser. Jag förväntas ju vara lika köldtålig som en polarbjörn..vilket jag givetvis också är. Givetvis. (Image är allt..eller nå´t)

Jag ska alltså på fotboll ikväll, och dagen till ära kommer jag att påkläda mig för tillfället väl anpassade kläder. .

Jag är för övrigt en komplett fotbollsanalfabet och anser att det är ungefär lika kul att se fotboll på TV som det är att gå till tandläkaren (och det vill banne mig inte säga lite!!!) men live är det en annan femma. Livefotboll är härligt..åtminstone så länge Kamikazes favoriter vinner för om de förlorar brukar stämningen sjunka ner i sankmark några timmar.

 

Avancerat..jepp, avancerat! 😉

Solskenet ska också på galej ikväll, han ska på bio tillsammans med sin ledsagare. Att han kan åka ut på olika aktiviteter utan att ha sin mamma i släptåg är en fantastisk grej. Han är 13 år, när man är 13 år ska man inte behöva ha mamma med sig överallt, basta.
Storebror står för markservicen ikväll, eftersom jag leker fotbollshuligan. Jag är så oerhört stolt över honom, han är sannerligen en helt fantastisk son. Utan att blinka ser han till att Solskenet får lite mat i magen innan ledsagaren hämtar upp honom, och att han är färdig när hon kommer. ”Jag fixar det, mamma!”, säger han…och jag kan slappna av och hejja vidare.

I love you, yes I do...

Och så slänger vi på lite spöregn…nä, jag får sluta innan det börjar hagla. Vi ses på fotbollen kanske?
Och outfiten…tja, den fullständiga kommer sedan (läs inatt).

Sassa brassa mandelmassa, hörrni…(eller så…)
Och så börjar det hagla.

Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....