Jag kan allt!

Lyssna till inlägget HÄR

Äh, struntsnack…klart jag inte kan. Ingen kan allt…en del har bara inte insett det ännu. Hav överseende med dem, de förstår inte bättre helt enkelt.

Har precis ätit en skål popcorn till lunch, och känner mig följaktligen oerhört behagligt mätt. (Eller inte….)
Popcorn hör inte till mina vanliga lunchvanor men av någon anledning kände jag ett oerhört sug efter det idag…och tja, varför inte.

Skoltaxin var sen imorse...gillas INTE av Solskenet!

Solen kikar fram där ute, och egentligen känner jag mig rätt nöjd med livet. Men ett litet orosmoln är dock det faktum att jag inte riktigt vet hur jag ska hantera en situation kring en människa som finns i min omgivning. Denna människas kontrollbehov är så oerhört stort, och impulskontrollen är så oerhört dålig, att det går ut över andra människor i min omgivning…och det kan jag inte tolerera. (Jo, tolerera stavas med bara ett (1) L, jag lovar..jag har googlat)

Jag har inte alla svar, inte ens en bråkdel av alla svar, men jag slutar åtminstone inte att leta efter dem. Ibland är det också så att svaret kanske är att det allra bästa för en individ är att man faktiskt tar ett steg tillbaka..hur jobbigt det än känns. Ibland är svaren jobbiga att höra, men ändå helt nödvändiga att uttalat. För alla inblandades skull.
Ibland önskar jag att jag vore en människa som bara kunde sluta bry sig…men bara ibland, bara oerhört sällan. Dessvärre (eller kanske snarare dessbättre) klarar jag inte av det. Jag sliter mitt hår istället, och grubblar vidare… 

Ord är överflödiga....

Jag har fullt sjå med det mesta idag, för övrigt. Förutom en massa datorarbete har jag tagit itu med min nätta lilla tvätthög. Huruvida jag blir klar med den idag eller ej återkommer jag med vid ett senare tillfälle. Ska åtminstone göra ett tappert försök.
Billy Buddah och Tjockosmocko är i alla fall inte mycket till hjälp, de ligger båda och snarkar högt.
Om jag inte har återkommit imorgon så ring räddningstjänsten…
…för vem vet, kanske sitter jag fast under tvättberget!!

Eehh..okej...
Vika tvätt?! Glöm det....
Finn ett rätt!?

Åsså dagens Outfit;

Dagens outfit är också oerhört svartvit. Det sommarvita fräscha står i fin kontrast till den korpsvarta koftan. Tankarna drar iväg mot kusten..mot salta vatten, stekande sol och svartvita fåglar..alltså måsar. Eller vänta..jämför jag mig själv med en mås?! Skrattmås kanske..hm..

 

Ha´re, hörrni!

Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....