Lura mig inte!

Lyssna till inlägget HÄR

”Man måste ju tanka på ekonomin…”
”Sedan måste man ju tanka på alla andra också…”
”Att tanka fritt är stort, men att tanka billigt är större…”
”Det här är värt att tanka på…”

……..

”För tankande människor…”

Jag fullkomligen älskar denna reklamsnutt..den är så extremt löjligt, men ändå oerhört medvetet, associerande till uttrycket Tänkande människor.
Reklamfilmer är alltid överdrivna löjliga halv-till-hel-lögner så varför inte göra det hela lite fyndigt.
För övrigt har jag oerhört svårt att förstå hur det kan vara lagligt att så uppenbart förvränga sanningen som de flesta reklamsnuttar gör. Lika svårt har jag att förstå att människor faktiskt går på bluffarna. Ta rengöringsmedel exempelvis….

…varenda stort rengöringsmedelsföretag påstår att just deras rengöringsmedel är bäst i test (hittar alla på egna test..eller?) när det faktiskt finns vetenskapliga bevis för att INGET rengöringsmedel rengör så bra som diskmedel. Jag köper följaktligen inte dyra rengöringsmedel i sprayflaskor, jag blandar diskmedel med vatten i en sprayflaska istället. Förstår ni hur mycket billigare, och renare, det blir?!
Och allvarligt talat..har någon av er någonsin sprayat rengöringsmedel i ett badkar som varit svart av avlagringar (såväl hudrester som kalk) och sedan bara dragit lite lätt med en trasa över och fått bort skiten? För i så fall..det vill jag ha videobevis på.
Nä, buffel och båg är det, och sådant retar mig….och känner jag mig lurad så ratar jag kategoriskt den produkten. Motfallskärringen fru Tvärtemot har talat…

För övrigt känner jag mig speedad. Sömnen har inte varit den allra bästa den senaste tiden, och när sömnbristen börjar ge sig till känna så höjs min aktivitetsnivå till 321 % några dagar..innan jag somnar och sover i ett dygn. Tror jag närmar mig komatillståndet nu, kanske sover jag gott redan inatt, vi får se.

Dagens outfit kommer lite senare, så ni får hålla tillgodo med gårdagens outfit för tillfället.
Nu ska jag hoppa i duschen, och sedan bege mig ner till Malmö för en god lunch och möte med projekt:bemötande.

Gårdagens outfit var en oerhört intressant kreation. Klänningen, i tunn fejksiden, har en snudd på omöjlig färgkombo (rosa och orange) och inköptes för X antal år sedan. Miljömedvetenhet är inne, slit-och-släng mer ute än en fotbollsspelare med 14 röda kort. Den stickade jättesjalen är nonchalant virad runt halsen för att skapa en intressant sofistikerad look (har alltså inget att göra med att jag höll på att frysa arslet av mig...allt för estetiken, allt för modet...)

Vi hörs, hörrni!

Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....