Dagens outfit…

…mitt i natten…men ändå idag. Eller ja, tekniskt sett är det imorgon..alltså om det vore igår så vore det imorgon. Men nu är det ju idag, så då är det ju..eh..idag. Men eftersom ni sover och inte har vaknat imorgon ännu, eller ja..idag, så räknas det som idag..eller ja, igår alltså. Ska hålla snattran nu…
Säg inte att jag inte håller vad jag lovar. 🙂

Dimrosa ballongtunika (ja, det är en favorit!) ger ett luftigt intryck över de svarta tajtsen. Den stora svarta sjalen upptill knyter ihop kalla kvällar med sommarvarma dagar i en effektiv, och funktionell, hyllning till årstiderna. (Dravvel, dravvel, dravvel....)
En outfit är inget utan accessoarer - örhängen och halssmycke kommer båda från Hälsingland. (Halssmycket tillverkad av Tove Larsson som också tillverkat det smycke Billan bar i Mästarnas Mästare för någon vecka sedan..det ni!) Med solens intåg blir solglasögon obligatoriska (ärligt talat eftersom jag är extremt ljuskänslig, inte lika mycket för att jag försöker se cool ut)...hur som..solglasögon är heta i vår, här syns ett extremt moderiktigt par, designade av någon och inköpta på en bensinmack i Malmö ifjol.

Natti natti, hörrni!

Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....