SUR!

Lyssna på inlägget HÄR

När datorer inte fungerar tycker jag inte om dem.
Jag vågar till och med påstå att jag avskyr dem…datornerna alltså, när de inte fungerar. Jag HATAR ickefungerande datorer!!!

Min dator får fnatt med jämna mellanrum utan att jag riktigt fattar varför. Jag inbillar mig att det sker i samband med att min updater uppdatarar automatiskt..och vips så funkar inte dyngan längre. Mapparna låser sig, internet fungerar inte..och ja, INGET fungerar. Det enda som hjälper i dessa desperata situationer är att trycka på knappen fullständig systemåterställning…och efter det måste jag ladda in alla jaddrans datorprogram igen, för givetvis har jag inte kommit ihåg att säkerhetskopiera de senaste två månaderna.

Faktum är att jag börjar ana konspiration, för varje gång jag börjar tänka ”Mmm..man borde nog säkerhetskopiera. Äh, jag gör det imorgon…” så kurkar datorn ur. Då givetvis fem minuter innan jag säkerhetskopierat. Lagen om tingens inneboende ondska…eller nåt..

Vill inte skriva mer nu, är sur. Jag blir sådär puckat irrationellt sur på döda ting när de inte fungerar. Framförallt framåt kvällningen när tabletten börjar gå ur kroppen.
På intet sätt blir jag ett rabiat monster som klättrar på väggarna utan tabletter, men mitt tålamod blir aningen bättre av Concertan..för att inte tala om koncentrationsförmåga.

Näpp, ska sura nu….vi hörs imorgon! Fast först givetvis Dagens Outfit;

Vita tajts med spettkaksfläckar (kläder + matsäck = två flugor på smällen). Upptill blommig solklänning med härlig ät-tills-du-storknar-vidd i kjolen.

 

Rensar men ogräs i solklänning kan det gå så här. Lägg till datortrubbel och du får en riktigt SurLisa!

 

 

Blääääääääää.............................

Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....