Ett heligt löfte! (Och dagens outfit givetvis!)

Från och med nu återgår bloggen till vanlig inläggshastighet, det är ett heligt löfte!
MEN för att hjälpa till att hålla era hattar på plats i dagens bloggförändringsvindar så kommer här en enkel liten sammanfattning. Klicka bara på de blå orden för att följa länkarna;

Jag har gjort det igen sammanfattning av nattens två inlägg (euhm..sammanfatting av sammanfattning?! Vojne..men strunt samma..ni är smarta rackare, ni listar nog ut det hela!)

Lisa goes Youtube – inlägg angående min nystartade youtube-kanal med inlästa inlägg för den som inte kan eller orkar läsa inläggen.

Vilka är vi måntro? – ett presentationsinlägg för nya läsare. Kommer att vara det enda inlägg som ligger under kategorin Diagnoser. Inlägget är väldigt långt och innehåller såväl en presentation av mig och min familj som av våra neuropsykiatriska diagnoser.

That´s all folks´…

…och glöm för allt i världen inte att deklarera, hörrni!!!

Bara en liten parantes;  (Jag älskar inte Osama bin Laden på något sätt men har ändå rätt svårt för det här ”vi firar att han är död”. I dylika ”glädjeyttringar” får jag oerhört svårt att se någon skillnad mellan de som anser sig vara terrorister och de som anser att de inte är det…) Slut på parantes.

Och jösses, höll på att glömma…Dagens Outfit;

Idag är jag oerhört stajlish med bak-och-fram-vänd t-tröja från Autism- och Aspergerföreningen. Givetvis beror delvändningen på att jag önskat skapa en "carefree look" som andas; "Jag har inte ansträngt mig, slängde bara på mig det här...."
Min första rumpbild, vilket verkar vara obligatoriskt i modebloggarna. I detta fall förekommer en rumpbild enbart för att visa den enormt coola texten på baken; SUNIL. Sunil är årets hetaste modenykomling..(eller så är det helt enkelt äldste sonens namn baklänges, eftersom bilden eventuellt är knäppt i en spegel..)
I sann 70-talsanda väljer denna 70-talist för dagen att vandra "au naturel". Och nej, mina tår ser inte vanligtvis ut sådär men Kamikaze brukar gapskratta åt dem när jag sprider ut dem på dylikt vis så jag tänkte bjussa på ett skratt...
Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....