Strejk!

Nä, vet ni vad…jag tycker att vi borde vara lediga lite mer.
Titta ut vettja, solen skiner!
Tycker det känns helkorkat att ungarna blir inlåsta i skolorna, och de vuxna på diverse arbeten, när solen nu äntligen visar sig för oss. Hela vintern har vi lidit och stretat på..kan vi inte få njuta lite nu?!

Jag vet att man, när man är vuxen, ska bita ihop och låtsas som om man fullkomligt älskar samhällets alla sociala instution men det struntar jag faktiskt fullkomligt i…för jag tycker det är prutt lite varstans.  
Givetvis skickade jag ungarna till skolan imorse, vi har ju skolplikt för bövelen…och givetvis ska jag åka till mitt planerade möte i eftermiddag, man måste ju göra rätt för sig för sjutton…men det innebär inte att jag inte hellre hade tagit sovmorgon och slappat i trädgården hela dagen. För jag gillar att vara ledig förstår ni…och jag gillar när mina ungar är ledig.
Jag avskyr morgonstress, gympapåsar, läxläsning, föräldramöten, obligatoriska bullförsäljningar, bilköer, 23 för många måsten och snabbluncher.

Men nu ska jag strax hoppa i bilen och brumma iväg…att sitta här och lata sig går inte för sig.
Lata oss får vi göra på semestern.
Men tänk om det spöregnar hela juni-juli då..hur gör vi då?
Tja, vi kan ju ojja oss och sedan snällt bita ihop och streta igenom en ny vinter utan att han fått fylla på solbatterierna.

Nä, jag röstar för att vi inför ett nytt regelsystem i Sverige;
Alla soliga dagar blir automatiskt, och obligatoriskt, helgdagar. Jobba kan vi göra när det spöregnar!

Tjillevippen, hörrni!

Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....