Jämna plågor..

En elak illbatting nyper mig i axeln!
Eller finns det måhända en simplare förklaring? Kan det hända att det är muskeln som strejkar?
Eftersom jag inte sett någon liten illvilig varelse på vare sig höger eller vänster axel drar jag slutsatsen att en helg full av rabattrensande, tvätthängande, tavelmålande och spettkaksbakande fått mina vinterstela otränade axlar att protestera. Min plan att chocka igång sommarkroppen tycks ha gått i baklås. En otränad kropp, är en otränad kropp…oavsett vad.

(Appropå ingenting…jag fullkomligen avgudar vinjetten till Morden i Midsomer. Jag sörjer det faktum att det inte blir fler avsnitt, men å andra sidan är det en värdslig sak så jag lär överleva. Nå, det hela var en parantes..låt oss återgå till mina krämpor och andra företeelser.)

Jag har fortfarande inte löst det här problemet med bilder på bloggen, men gissar mig till att medarbetarna på Skånskan.se listar ut en lösning så snart påsken är över. Tills dess får ni dessvärre hålla till godo med enkom mina skriftliga avtryck. Men se det från den ljusa sidan vettja (eller ja, ”vet jag” givetvis), för när bilderiet väl kommer igång igen kommer en hel radda opublicerade Dagens outfit…så att ni slipper vandra förvirrade och ensamma i modevärlden menar jag. 

Nä, nu ska jag smörja in mig med Heat lotion från mamsen i Hudiksvall. Mamsens Heat Lotion luktar Jenka…i kubik.
Personligen älskar jag Jenka (tuggummit ni vet) men somliga tycker att lukten blir lite väl intensiv. Jag är osäker på om det finns några medicinska belägg för att den här krämen egentligen fungerar men det känns som det fungerar..och det är väl vacker så.  

Minns första gången jag knöt bekantskap med mamsens Heat Lotion;
Jag var på besök hos mamma och pappa i Hudiksvall och eftersom det var sommar och kjolväder så hade jag gått lös med rakhyveln. När jag nyduschad och nyrakad letade efter hudkräm att smörja benen med fick jag tag i ovan nämnda lotion..och smorde in smalbenen med en rejäl klick. Vet ni vad…Heat Lotion svider som eld på nyrakade smalben. En allt igenom oangenäm upplevelse kan jag lova.

Men nä (en gång till) nu SKA jag gå och smörja in mig så att den värsta lukten hinner lägga sig innan det är sängdags…för annars kommer Kamikaze garanterat att få huvudvärk…och det vill vi ju inte…blir så gnälligt då. 

Over and out, hörrni!

Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....