Jag vill kräkas…

Det skakar, och ruskar, och brakar och knakar, och jag känner hur ett tilltagande illamående pickar mig på axeln.

På Dackås konditori för några timmar sedan...

Vi har lämnat Hudiksvall nu och skumpar sakta och åksjukeframkallande mot sydligare breddgrader. Klockan 09:29 skall vi anlända i Lund, om allt går enligt planerna. Och det är ju långt ifrån säkert. SJ var god dröj..ni vet.

Hade tänkt skriva om lokalpatriotism inatt men den baklängesposition jag och Solskenet fått i denna tortyrmaskin lämnar inget utrymme för längre stunders skrivande. Känner mig grönlila, illamående och lite allmänt bedrövlig.
Tåget är dessutom knökfullt av ungdomar som är på väg hem efter skidsemester i fjällen…skidor, stavar och proppfulla sportbagar ligger som plockepin i gångarna. Jag hoppas innerligt att jag inte blir kissnödig, för det vete katten om jag vågar mig på en klättringsmanöver ända bort till andra sidan tågvagnen.

Promenad i Idenor..också för några timmar sedan...

Nä, jag får logga ut innan kvällsmaten kommer i retur, men kanske återkommer jag om någon timme från Skånetåget..för det är nämnligen ett X2000.

Urk, hörrni…

Hej då Hudiksvall...you will be missed!
Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....