Nu ska jag bli bildad minsann!

Jag har gått och blivit student. Från och med idag faktiskt.

Utsikt över Högskolan Kristianstad

Har precis lånat en hel uppsjö böcker på högskolans bibliotek. Givetvis var hälften av alla böcker utlånade men jag känner mig ändå nöjd med att hälften av böckerna ändå ligger i min väska. Lite som att välja att anse att glaset är halvfullt på något vis.
Sitter här och betraktar böckerna och vill börja läsa dem..helst igår. Men först ska jag bege mig ner till downtown Kristianstad och dricka kaffe tillsammans med några gamla kollegor. Eller JAG ska dricka kaffe närmare bestämt för som min gamla kollega brukar poängtera..hon dricker inte kaffe!
Nämnas i sammanhanget bör nog också att hon på intet sätt är gammal. Givetvis menade jag fd kollega.

Men nu ska studenten äta lunch här, hörrni!

Smaklig måltid!

 

Lisa Aronsson-Höglund
”Många tror att jag hela tiden måste skrika könsord och göra obscena gester”
Namn: Lisa Aronsson-Höglund
Ålder: 42 år
Bor i: Hässleholm
Mer: Har flera neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, bland annat tourettes syndrom. Sover oftast fyra timmar per dygn. Kopplar av genom att umgås med familjen, blogga, skriva dikter eller påta i trädgården.
När en fd chef sa till mig ”Berätta inte att du har adhd så blir du tagen på allvar" så bestämde jag mig för att börja berätta på allvar....