IKEA PS 2017!

ikea sidobord lampa flash it soffa förvaring bord

Pressbilder från IKEA

LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR

Så här skriver IKEA om de nyheter som kommer i Februari 2017!

IKEA PS 2017 är för alla som vill gå sin egen väg. För fritänkare som vägrar att fastna i ekorrhjulet och som inte bryr sig ett dugg om vad andra tycker. Som inte ber om tillåtelse eller väntar på godkännande. Som väljer friheten och de möjligheter den erbjuder.

Det är exakt dessa personer som IKEA PS 2017 vänder sig till. För vilka skulle i lika hög grad uppskatta en soffa som kan hängas på väggen, en kudde som kan bli ett täcke eller en kruka som håller bortglömda växter vid liv i två veckor? Strunta in konventioner. Välj frihet. LIVE IT!

”Jag har alltid varit intresserad av olika typer av transportmedel och fascinerats av hur magiskt det måste ha varit när vi fick ljus inomhus. Därför är det kanske inte så konstigt att jag hämtade inspiration från gamla järnvägslampor när jag skapade IKEA PS 2017 LED multibelysning. Det här är en lampa som du bestämmer över, som du kan flytta när du vill och hänga eller ställa där du behöver ljus. Kort sagt, en produkt med tidlös funktion i en modern kostym.” Designer Matali Crasset

Kram F & M

Filip Josevski
Med stor passion stylar Filip i både inredning och mode som passar alla.
Här hittar du inspiration från de senaste trenderna till hans egna kombinationer.
Han är en kille med sinne för styling och foto.

Bloggare: Filip Josevski
Bor: Malmö
Ser fram emot: Nya projekt i huset på landet.
Instagram: @Fiin.style.decor
Kontakt: Fiin.decor@outlook.com
Martin Frick
Martin kommer ständigt med spännande och smarta tips från inredningsvärlden.
Han gillar allt från billigt till dyrt och brinner starkt för hållbarhet, ekologiskt tänk och DIY ”Do it yourself” pyssel.

Bloggare: Martin Frick
Bor: Malmö
Ser fram emot: Att få börja bygga klart sitt nya kök.
Instagram: @Fiin.style.decor
Kontakt: Fiin.decor@outlook.com