”Nakna i regnet” & ”Hold you”

Vlad Reiser – ”Nakna i regnet” 

Någon som inte har tappat energi genom repetitionerna är Vlad. Med kvällens snyggaste koreografi dansar Vlad leendes genom låten som egentligen är ganska mainstream. Och just dansen och energin räddar honom. Vlad hamnade på fjärdeplats i publikgenomröstningen, så det är tydligt att låten är väldigt uppskattad. Det återstår att se om det räcker för en finalplats dock (Förhoppningsvis drar han ser på sitt tacktal då, som är lika långt som låten…)

Hanna Ferm & Liamoo – ”Hold you” 

Är Hanna och Liamoo säkra på att de inte är ett par? Verkligen? I vilket fall som helst finns det ingen brist alls på kemi i numret och idolernas röster håller lika väl som de gjort hela veckan. En given finalist enligt publikgenomröstningen (Och det verkar som att duon ÄNTLIGEN löst plastproblemet!! Good for them!)